tisdag 1 september 2020

EU-BLUFFSTÖDPAKETET KAN STOPPAS AV SVERIGE - NAMNINSAMLING 100000 UNDERSKRIFTER KRÄVS - SWEBB-TV INTERVJUAR BANKMANNEN MAGNUS STENLUND

Det finns en reell möjlighet för Sverige att stoppa det sk EU-stödpaketet, detta genom att den svenska Riksdagen, säger NEJ. Den enda påtryckningsmetoden som svenska folket har tillgänglig för att framföra ett rungande NEJ till de svenska riksdagsledamöterna är via en till riksdagen inlämnad namninsamling med rubriken NEJ till EU-stödpaketet. Det som krävs är att minst 100000 namnunderskrifter presenteras, detta antal för att en folkomröstning i frågan ska kunna genomföras. Det är således mycket angeläget att alla svenskar som är emot EU-stödpaketet ger sitt stöd för ett NEJ, detta gjort genom att signera den namninsamling som anges här nedan.
OBS! Adressen till NAMNINSAMLINGEN som kan stoppa bedrägeristödpaketet till EU finns här: https://www.skrivunder.com/a/274698

Det sk stödpaketet till de hårdast Corona-drabbade EU-länderna är inget annat än ett gigantiskt bankbedrägeri med den dolda uppgiften att rädda EURON samt undvika att TYSKA och FRANSKA BANKER går i konkurs.
Då Sverige inte är med i Eurosamarbetet så är det mycket märklig att svenska skattebetalare ska vara med och rädda denna skitvaluta. Räddandet av Euron angår bara de länder som ingår i den galenskapen, exv Finland.

Det föreslagna EU-stödpaketet där svenska folket via lån tagna av svenska staten ska betala in ca 190 miljarder(utöver EU-avgiften) är inget annat än en gigantisk förmögenhetsöverföring från svenska folket till det korrupta EU.
Så varför skulle Sverige och svenskarna ge lån och bidrag till korrupta EU-länder och deras misskötta BANKER. Sverige och svenskarna får inget fördelaktigt tillbaka för den pengainsatsen. Det mest troliga utfallet av den här EU-vansinnigheten är att skatteuttaget från den redan enormt skattetyngda svensken kommer att höjas rejält samtidigt som länderna och befolkningarna i Sydeuropa istället får känna av en minskad ekonomisk börda.
I avtalstexten gällande EU-stödpaketet finns det inskrivet möjligheter för den korrupta EU-administrationen att kräva beskattningsrätt i medlemsländerna, det drabbar förstås främst då de länder som anses vara rika länder som Sverige.

Svensken ska veta att skatteuttaget i länder typ Spanien, Italien, Portugal, Grekland är långt ifrån i nivå med det svenska ditot. I de här länderna går man också i pension betydligt tidigare än i Sverige. Det normala i de här länderna är att man pensioneras redan vid 50 - 60 års ålder. Så, varför ska den redan hårt skattebelastade svensken betala för de sydligt belägna EU-ländernas befolkningarnas välfärd. Ett  skatteuttag i nivå med Sveriges skulle göra att Spanien, Italien, Grekland, Portugal osv lätt skulle kunna finansiera sin egen välfärd istället för att låta exv Sveriges skattebetalare betala den notan.

I Sverige vill PK-7-sekterna att svensken ska jobba till minst 70 års ålder, ja det slutar säkert med att PK-7-rövenhålen beslutar att om skatteslaven svensken inte orkar att jobba hela livet så kommer han på typiskt företagsmaner att skrotas/destrueras via ett i Sverige och omvärlden sedan länge praktiserat tillvägagångssätt, det att, svälta ihjäl den som inte är produktiv.

Gjorda utredningar ang enskilda EU-länder och dessa länders befolkningars privata förmögenheter visar att svensken är det fjärde fattigaste EU-medborgaren - spanjoren, italienaren, fransosen, norrmannen, finländaren och de flesta andra nationaliteter har en betydligt större privat förmögenhet än den påstått omåttligt rike svensken.
Hur har denna svenska myt uppstått då, jo, genom att svenska sk politiker skrytsamt basunerar ut detta rikedomsbudskap till omvärlden. För att bevisa denna påstådda svenska rikedom vräker den svenska sossestaten utan vett och sans, hit å dit, vitt och brett årligen ut hundratals miljarder av svenskens surt förvärvade och under svårt lagtvång inbetalade skattemedel till den betydligt rikare omvärldsbefolkningen.

Samtidigt som svenskens inbetalda skatter generöst spenderas av PK-7-skitarslena på andra länders medborgare får svensken ständigt och jämt höra att de flesta av Sveriges kommuner är bankrutta och att de år efter år måste genomföra sparpaket efter sparpaket inom äldrevården, sjukvården, skolan, försvaret, polisen mm. De förbannade PK-oduglingarna höjer istället kommunalskatten och div avgifter allt för att vidmakthålla den höga skatteförsnillar förmågan till förmån för nysvenskarna. Ja, det kommer förstås till nya skatter hela tiden, de svenska politikerna är på den punkten oslagbara mästare i att uppfinna nya sätt att pungslå den fattige svensken - märkligt som FAN att svensken tillåter dessa kräk att råna dem dygnet runt/365.

En enormt stor kostnad för den svenske skattebetalaren är MIGRATIONSKOSTNADERNA. Ca 20% av Sveriges BNP går till att finansiera migrationen till Sverige, det innebär att av exv 2019 års BNP på dryga 5000(fem tusen) miljarder gick drygt 1000(ett tusen) miljarder till att täcka migrationskostnaderna i Sverige. Inte undra på att svensken är en av de allra fattigaste etniciteterna i Europa.

Detta PK-7-vansinne måste få ett abrupt STOPP. Sverige måste bryta sig ut ur galenskapen EU, gå ur dito FN, att omedelbart  avbryta alla ingångna avtal där Sverige har förbundit sig att i Sverige främja andra länders kulturer, religioner, sedvänjor mm. Två förödande avtal för Sverige och svenskarna är följande skräckexempel, FN Global Compakt 2019 och Barcelonaavtalet, det senare nämnda avtalet skrevs under 1995 av den då sittande socialdemokratiska regeringen, ledd av dåvarande statsministern Ingvar Carlsson, den som höll i judaspennan var utrikesminister Lena Hjelm-Wallén.

För att rädda Sverige från den totala kollapsen, kaoset, utplånandet så måste det till att svenska folket blir varse den totala politiska felnavigering/kurs man har stävat på i ett drygt halvt sekel.
Det enda alternativet för att undvika att den svenska skutan SVEA totalhavererar är att omedelbart vända skutan till en färd på politisk kontrakurs, detta innebär att Sverigevännerna i nästa val måste lägga sin röst på det Sverigeälskande konservativa partiet AfS(Alternativ för Sverige).

OBS! OBS! GLÖM INTE ATT SKRIVA UNDER NAMNINSAMLINGEN GÄLLANDE ETT NEJ TILL EU-STÖDPAKETET! Länk:https://www.skrivunder.com/a/274698

 

Inga kommentarer: