torsdag 3 september 2020

SWEBB-TV - SVT:s RAPPORT OCH ERIKA BJERSTRÖM FRAMFÖR FALSKA NYHETER OM KLIMATET - ERIKA ERKÄNNER ATT VÄDER ÄR VÄDER OCH KLIMAT ÄR KLIMAT

OBS! OBS! SWEBBTV avslöjar i denna video SVT:s Erika Bjerström med att i SVT-RAPPORT/AKTUELLT framföra FAKE NEWS om "extremväder", "havsnivåhöjningar", "ökat antal skogsbränder", "torka", "klimatflyktingar i USA" mm. Det enda uttalade Erika B gör som är i överensstämmelse med verkligheten, är att, Väder är Väder och Klimat är Klimat.

Helt klart är att denna SVT-klimatreporter är en av många klimathotspropagandister med rymligt samvete. Det jävliga är att hon Erika avlönas av svenska folket via skattsedeln, hela 8 miljarder om året betalar svenska folket till SVT och SR för att få rena lögner serverade som sanningar. Helt klart är att de svenska Public Service-företagen SVT och SR är inspirerade av DDR-funk, Nordkorea-tv, Kina-tv, Sovjet-tv. Dessutom kan man oftast konstatera att SVT & SR i en allt ökande grad även har intagit en proislamistvänlig/inställsam hållning - FY FAN!

Inga kommentarer: