lördag 26 september 2020

SUNT FÖRNUFT MED GUSTAV och AfS - STOPPA OMDELBART ALL ASYLINVANDRING - FRYS ALLA FRAMTIDA UTBETALNINGAR TILL EU - LÄGG NER/AVSKAFFA/SKROTA ALLT BISTÅND TILL OMVÄRLDEN

Genom att genomföra de tre i rubriken nämnda åtgärderna kan Sverige spara in mer än 100 miljarder årligen av de från svenskar till den svenska staten inbetalda skattemiljarderna. 

De svenskar som är av annan åsikt än den som presenteras här ovan kan personligen betala med egna skattade pengar till div privata korrupta svenska som utländska biståndsorganisationer som mer än gärna skänker pengar till korrupta diktaturer i när och fjärran. 

En fundering: vad är anledningen till att den svenska staten är så extremt slösaktig och generös med svenska folkets skattepengar, som exv att år 2020 ge dryga 50 miljarder till SIDA att dela ut till genomkorrupta stater/länder och dess etablissemang. Jag kan inte låta bli att fundera över om inte en betydande pengasumma av svenska folkets inbetalda skatter stjäls av det svenska politiska etablissemanget exv via det statliga biståndsorganet SIDA. Jag kan tänka mig att den korrupta svenska politikeradeln har avtalat med exv FN, NWO om att en överenskommen procentandel av exv de svenska biståndspengarna från SIDA ska betalas ut till svenska makthavares ev förekommande sekretessbelagda privata bankkonton i div skatteparadis/biståndsmotagarländer. Man blir misstänksam då svenska politiker hela tiden ökar på biståndet till omvärlden trots att det är uppenbart så att den svenska staten har egna stora problem med att finansiera det svenska samhällets pengabehov inom exv sjukvård,  skola, äldrevård, polis, försvar osv.

Den svenska statsskulden ökar nu drastiskt snabbt från 35% till 42%, detta efter den totalodugliga svenska SOSSE+MP-REGERINGENS gigantiska upplåningar. Den sittande oduglingarnas regering kan endast genomföra denna vansinnesupplåning med hjälp av galenpannepartierna, CENTERPARTIET och LIBERALERNA.

En finansministers mest grundläggande uppgift är att presentera en budget i balans, detta klarar nu inte den svenska finansministern sosse-Magdalena på långt när. Sosse-Magda har bevisligen extraordinärt stora besvär med att klara av att hantera matematikens enklaste beräkningar, ADDITION och SUBTRAKTION. Ja, med dylika STOLPSKOTT som sosse-Magda som högsta ansvarig för den svenska statens ekonomi kan det BARA GÅ ÅT ETT HÅLL, ÅT HELVETES HELVETE!

EN VÄLGRUNDAD UPPMANING TILL SVENSKA FOLKET INFÖR NÄSTA RIKSDAGSVAL 2022 BLIR - RÖSTA PÅ AfS OCH GUSTAV CASSELSTRAND OM NI VILL ATT SVERIGE SKA KUNNA ÖVERLEVA SOM ETT VÄLFÄRDSLAND FÖR OSS SVENSKAR NU OCH I FRAMTIDEN!

ALTERNATIVET ÄR ATT MED NUVARANDE FÖRDA POLITIK BLIR SVERIGE OCH SVENSKARNA TOTALT UTPLUNDRADE AV SVENSKHATANDE SOCIALDEMOKRATER - CENTERPARTISTER - MILJÖPARTISTER - LIBERALPARTISTER OCH DERAS IMPORTERADE VALBOSKAP OCH VÅLDSUTÖVANDE SLÄKTKLANER FRÅN DYSFUNKTIONELLA KORRUPTA LÄNDER.

Inga kommentarer: