söndag 6 september 2020

EKOTS LÖRDAGSINTERVJUV - 40 KRIMINELLA KLANER I SVERIGE ENLIGT BITRÄDNADE RIKSPOLISCHEFEN MATS LÖFVING

Lördagsintervju i Ekot/SR med Biträdande Rikspolischef Mats Löfving.
Med anledning av den intervjun kan man inte annat än anse att Sverige av idag är ett grovt skämt som land, rättsstat, humanitär stormakt osv. Sverige är ett fd land/stat där grov kriminalitet blivit vardagsmat. Förvandlingen av Sverige från ett "lugnt och tryggt" land till ett dito som dagligdags präglas av grovt utövat våld och övrig vanligt förekommande kriminalitet som kännetecknar ett land i djup kris, ett laglöst getto. Denna av svenska galenpannor genomförda samhällsförvandling har sin förklaring i den massiva invandringen till Sverige under de senaste fem decennierna. Enligt biträdande Rikspolischefen Mats Löfving är Sverige det värst klankriminellt drabbade landet i Europa, ja, helt outstanding i Europa vad det gäller klanstyrd gängkriminalitet.

Sverige är mer att se som ett laglöst område dit för närvarande mer än 40 invandrade kriminella släktklaner har etablerat sig. De släktbaserade kriminella klanerna har enkom invandrat för att bedriva grov kriminell verksamhet, exv narkotikasmuggling/försäljning, utpressning, grova våldsbrott mm. Biträdande Rikspolischefen Mats L meddelar också att han vet att de invandrade kriminella klanerna även har tagit sig in i den svenska politiken och näringslivet där de har avancerat så långt att de till och med har möjlighet att utöva makt i den offentliga styrningen av svenska kommuner och inte minst för jävligt, de har skaffat sig möjlighet att utöva makt över den offentliga maktutövningen/styrningen av Sverige.

Så, vilka är de invandrade kriminella släktklaner som har tagit sig in i det svenska näringslivet och det svenska politiska etablissemanget som Bi-t RP-chefen syftar på. ML namnger inga specifika släktklaner men det är bara att syna div företag och dess ägare, bolagsstyrelser så har man fått en god uppfattning om vilka det skulle kunna röra sig om. Än lättare är det att syna de svenska PK-partierna, den svenska Riksdagens förutvarande/nuvarande ledamöter samt de senaste mandatperiodernas Regeringarnas ministrar och folket närmast dem.
Departementen och de statliga Verken är  även de infiltrerade av folk från all världens hörn, där kan man säkert finna de kriminella släktklanernas anhöriga med uppgift att påverka och infiltrera den svenska staten för att i akt och mening slutgiltigt kunna ta över maktutövandet av Sverige.

Man kan undra över vad den i Mönsterås kände amatörkriminologen och Doktoranden i Historia Jonny Nilsson(Mönsteråsbloggens redaktör) har att säga om de invandrade kriminella släktklanernas aggressiva hot mot Sverige och svenskarna. Förmodligen bagatelliserar Jonny Nilsson detta ytterst allvarliga och beklagliga faktum. Jonny N citerar troligtvis som han har för vana att göra den oduglige socialdemokratiske statsministern Stefan Löfven, det att, "SVERIGE ÄR SÄKRARE ÄN DET NÅGONSIN HAR VARIT". Ytterligare från KulturMarxismen hämtade förklaringar är att de gängkriminella bara är kulturpräglat skjutglada, dito vandaler, dito rånare, dito narkotikalangare mm. Alltså, de gängkriminella är enligt den rådande sossesvenska Marxistiska bortförklaringen helt normalt förekommande svenska förorts-"SMÅGANGSTERS" som svensk polis ska bjuda in till glam å mysträffar med PIZZA, SAFT och BULLE som rekommenderad/t motåtgärd å vapen.


Inga kommentarer: