tisdag 2 november 2021

BAROMETERN-OT:s KLIMATKRÖNIKÖR JAN LINDSTEN VILL KRIGS-MOBILISERA MOT UPPVÄRMNINGEN

I dagens OSKARSHAMNS-TIDNINGEN(2 november 2021) framför KLIMATKRÖNIKÖREN(hahaha) Jan Lindsten, att citat: "har klimatläget aldrig varit mer brännande allvarligt"(sk klimatnödläge) - vilket nonsens! Var någonstans i Sverige, Kalmar Län, Kalmar Kommun eller i de andra nordiska länderna kan Jan Lindsten se någon drastisk klimatförändring som kan definieras som att det där råder ett värsta klimatscenario modell RCP 8,5, ett sk "KLIMATNÖDLÄGE"? Svar: någon dylik klimatsituation existerar inte någon stans på planeten än mindre här i Sverige. Det är bara i planeten på Jan och övriga svårt klimathotstroende som något sådant fantasitankegods kan existera!

Jan L kommer säkert att hänvisa till att de svårartat PK-styrda/anfäktade politiska företrädarna för befolkningen i Kalmar Kommun vid ett Kfm 2020 enades om att att KLIMATNÖDLÄGE rådde  och då helt plötsligt var en påtaglig realitet i nämnda kommun. Detta Kfm-beslut 2020 togs dock utan att Kalmar-politikerna kunde redogöra för klimatläget i klimattekniska termer, mätdata, observationsplatser mm som entydigt klart pekade på att det i KALMAR KOMMUN rådde ett sk KLIMATNÖDLÄGE. Det var förstås en av Miljöpartiet i Kalmar iscensatt  klimathotskupp, till och med att de fick SD till rösta för ett godkännande. Hur fan kan man som folkvald rösta för eller emot något man inte har någon info om, ja, dagens S+MP-Sverige i ett nötskal.

Jan Lindsten framför också i sin hot/skrämselkrönika att det är dags att krigs-mobilisera Sverige för att på så sätt motverka den globala uppvärmningen. Jan Lindsten vill "SNABBT" införa "tvingande ransoneringar och annan uppstyrning av tillgångar på bränsle, livsmedel och andra förnödenheter", typ efter mall från tiden under "andra världskriget". De flesta svenskar skulle säkert fråga sig av vad anledning sådana drastiska åtgärder skulle vara av nöden då Sveriges utsläpp av sk växthusgaser redan är så låga att de i stort sett är obefintliga i jämförelse med andra länders dito. Sveriges utsläpp av CO2 är ca 0,1% av planetens övriga länders totala utsläppsvolym, så Sverige kan i sammanhanget anses vara helt CO2 neutralt.

Till vilken nytta är det för Sverige och svenska folket att de sk folkvalda som nu i ren galenskap för en klimatpolitik som kommer att ruinera landet, göra det till ett fattigt u-land, detta då många företag kommer att tvingas att lägga ned eller flytta sin tillverkning/verksamhet utomlands. Den globala nyttan av att Sverige ytterligare skulle sänka sina utsläpp är minimal, det är inte ens mätbart. Vi kan ödelägga hela Sverige och därmed få ned de av svenska folket genererade utsläppen till noll men det till ingen som helst nytta för klimatet. 

Så, varför vill då Jan Lindsten tokinföra krigstidsransoneringar i Sverige? Han vill helt enkelt jävlas med svenska folket och sätta dem i chock för att lätt kunna skapa ett annat Sverige där ett förutvarande IS-kalifatet kanske är förebilden, en tro, en profet, en gud, en ledare osv. Helt klart är att Jan L står för en människofientlig agenda som om den blir verklighet kommer att skörda fler människodödsoffer än all annan dödlig verksamhet i historien har mäktat med.

Klimatkrönikören Jan Lindsten borde istället för att skriva om klimatdravel/fake försöka att komma till sans och i kontakt med verkligheten, lämpligen då genom att inhämta kunskaper från seriöst vetenskapliga kunskapskällor och dito personer som Elsa Widding, Lennart Bengtsson mfl andra initierade i ämnet, "KLIMATVETENSKAP".

Men visst, som klimatkrönikör på Barometern-OT är Jan säkert välbetald och han är inte ensam om att livnära sig inom/på klimatindustrin. Det är många skrupellösa personer som har gjort karriär på att framföra ångestframkallande klimathot, denna psykiska tortyr är främst riktat mot lättpåverkade grupper som ungdomar, äldre och övriga svagsinta. Fy fan så fult, skamligt ta mig fan! 

P.S. Tro inte på den ofta i tv, radio och tidningar framförda hotklimatrelaterade lögnen, den att det går att tillverka "fossilfritt stål", alltså stål utan kol -  i helvete heller, allt stål måste innehålla en viss mängd av grundämnet kol.

 

Inga kommentarer: