onsdag 10 november 2021

VINDKRAFT ÄR ETT HOT MOT MÄNNISKAN DJUREN LANDSKAPET LIVSMILJÖN - TACK POLITKERJÄVLAR

Vindkraftverken skördar allt fler offer bland människor på landsbygden. Många är de som har fått och kommer att få sina liv förstörda multipelt, fysiskt, psykiskt, ekonomiskt mm. Man kan undra över vad som fått svenska politiker och främst då kommunpolitikerna att avstå från att nyttja det kommunala VETOT när det gäller etablering av stora naturförödande vindkraftsparker. Anledningen är att kommunpolitikerna inte har mod och förstånd nog att stå emot de allt mer totalitärmaktstroende/utövande rikspolitikerna och de lobbygrupper som i det mesta styr svenskt politiskt beslutsfattande. För att inte råka illa ut agerar de flesta kommunerna och dess beslutsfattare till fördel för de svenska och internationella vindkraftsbolagen och enskilda markägare så att deras profitbehov tillfredsställs. Detta vämjeliga fegeri har fått den konsekvensen att den svenska landsbygdens människor behandlas som om just de helt plötsligt inte åtnjuter några som helst mänskliga rättigheter. 

En av anledningarna är förstås att det allt mer federala EU ser Sverige som en lydstat som övriga EU-länder har rätten till att plundra/exploatera för att tillgodose sina egna behov, som exv elenergi. Allmänt känt W-wide är att svenska politiker på alla plan/nivåer medvetet tillåter sig att agera ytterst naivt oavsett vad, exv att tillåta att Sveriges landsbygd, naturvärden och befolkning offras för omvärldens bästa.

Svenska politiker är tyvärr så hårt rövknullade av internationalism/globalism att de därav blivit svårartade egoistiska karriärister som utan någon självrannsakan medvetet valt att hellre vara lojala världsmedborgare/globalister istället för att fullfölja det edsvurna samhällskontraktet mellan dem och svenska folket och för Sveriges bästa framför andra länder och folk.

SE DENNA VIDEO OCH BLI KLAR ÖVER HUR SVENSKA POLITIKER SVIKER DEN SVENSKA LANDSBYGDENS MÄNNISKOR OCH MEDVETET FÖRSTÖR LIVSMILJÖN, SVENSK NATUR OCH DJURLIV - FY FAN FÖR SVENSKA POLITIKER!

Inga kommentarer: