söndag 14 november 2021

HENRIK JÖNSSON - ELKRISENS ARKITEKTER - MILJÖPARTIET SOCIALDEMOKRATERNA mfl

Hur fan in i helvete kan något så vansinnigt som avvecklingen av 6 st svenska kärnkraftsreaktorer kunnat bli verklighet i Sverige? Svar:ideologiskt hjärntvättade dårjävlar har regerat Sverige i mer än fyra decennium!

I denna video får vi veta vem/vilka som bär ansvaret för det kaos som redan är och det kaos som kommer att bli verklighet inom snart. Ni får också veta varför kärnkraftverken i Sverige har blivit olönsamma - jo skatter och åter igen skatter och pålagor beslutade i den svenska riksdagen är den direkta orsaken till nutidens och framtidens elenergiproblem i Sverige.

Återigen visar det sig att tokideologiskt sjuka politikerhjärnor är boven i dramat - det är tid att kräva att de som har beslutat, beslutar och kommer att besluta om Sveriges framtid prövas och tvingas till att genomgå stor sinnesundersökning.

Det är ett stort elöverskott i Norrland samtidigt som det är elbrist i södra Sverige. Ytterst märkligt då det under samma tidsperiod exporteras stora mängder elenergi från Sverige till Tyskland, Danmark, övriga Europa. Hur fan kan det då uppstå elbrist i Södra Sverige i elområde 4, så stor elbrist att företag inte kan utvidga exv "PÅGENS" eller att nyetableringar av företag inte kan genomföras. Kanske att det redan till den kommande vintern kan bli så illa här i Sverige att man som i Tyskland tidvis måste stänga av elleveranserna till främst vanliga elkonsumenter i villor, hyreshus osv.

SE DENNA VIDEO OCH BLI FÖRBANNAD ÖVER DE SVENSKA POLITISKA DÅRJÄVLAR SOM HAR GJORT ATT DET FORNA ENGERGISTABILA INDUSTRIELLA SVERIGE NU KOMMER BLI MER LIKT ETT UNDERUTVECKLAT U-LAND!

GÅ MED I "ENERGIUPPRORET" länk:http://energiupproret.se/ SKRIV UNDER OCH SÄTT FOLKLIG  PRESS PÅ DÅRJÄVLARNA I REGERING OCH RIKSDAG!



Inga kommentarer: