tisdag 18 maj 2010

Bisfenol A ett kemiskt vapen

Bisfenol A är ett syntetiskt kvinnligt könshormon som används i livsmedelsindustrins plastförpackningar gjorda av polykarbonatplast, finns också i plastkärl som typ nappflaskor och dylikt. Bisfenol A finns också som ett tunt lager på insidan av konservburkar, kartongförpackningar och med all säkerhet i åtskilligt fler applikationer.
Forskare har länge varnat för att Bisfenol A kan orsaka mycket svåra sjukdomar som exv diabetes, hjärnskador, hjärt o kärlsjukdomar, skada arvsmassan DNA-förändringar och inte minst orsaka minskad fertilitet hos män.
De ovan uppräknade sjukdomarna är vanligt förekommande i västvärlden och i Sverige omnämnda som typiskt svenska folksjukdomar.
Det svenska Livsmedelsverket hävdar att de mängder en svensk normalkonsument av matvaror i förpackningar får i sig är ofarliga och att Bisfenol A snabbt lämnar kroppen via urinen. LMV hänvisar till att man väntar på hur man centralt inom EU beslutar om Bisfenol A. EU:s kontrollorgan för kemiska preparat som är toppstyrt har länge försökt hindra att Bisfenol A hamnar på listan över förbjudna ämnen i livsmedel och förpackningar.
EU-topparna vill helt enkelt inte stöta sig med den arbetsmarknadspolitiska och ekonomiskt mäktiga kemiska industrin. Den kemiska industrin har givetvis ett stort antal lobbyister kontrakterade för att ständigt med hjärntvättsmetoden påverka de ansvariga makthavarna inom EU samt även respektive medlemslands inhemska myndigheter.
Man kan ju inte utesluta möjligheten till att de ansvariga beslutsfattarna även tar emot väl tilltagna mutor i en eller annan form då handläggningstiden för beslut om detta och många andra kemiska ämnens lämpliga användningsområden oftast är väldigt lång.

Osökt kommer man in på tankegångar om att Bisfenol A som bevisligen orsakar svåra sjukdomar, arvsmasseförändringar mm används i medvetet/avsiktligt syfte till att omdana det manliga könet i riktning mot det kvinnliga dito.
Då Sverige är ett av de länder som är hårdast drabbat av de ovan uppräknade sjukdomarna(folksjukdomarna)och samtidigt har en politiker/makthavarelit som är uttalat feministisk och öppet hatiskt inställd till det manliga vithyade könet så är det inte utan att det finns fog för starka misstankar om att de konspirerar mot den vite mannen.
Bevis: varför är det inte lika viktigt, ett obligatorium med prostatacancerundersökningar och årliga PSA-prov för alla män över 40 år som det är med mamografi/bröstcancerdito och livmoderhalscancertester för kvinnor.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det ligger mycket bakom det du skriver om. Visserligen inte nåt som elitfolket lär knysta om. Har själv funderat över varför man inte gör mera för att öka prostata medvetandet som f.ö är den vanligaste cancerformen,
mustaschkampen i all ära. När mammografin bli ett frivilligt obligatorium, var det forskare som försökte med att man skulle införa pappografi, jora namnet var förutbestämt och väl så passandes. Dessa grupper blev utkörda i det tysta. Kan fö. har varit femton,tjugoår sedan.

Bert sa...

Det är viktigare för det s.k. "elitfolket" att vara PK än att tala med okluven tunga, hur skulle de annars kunna göra karriär de arma krakarna.
Kolla in sossejävlen GP, nu är han ordförande i ett antal storbolag, samma resa har Björn R gjort, han låter sig matas med massor av stålar från kapital och industriägarna.

Prostatacancer drabbar ju främst de som kommit upp i åldrarna från 60< varför ansvariga sjukvårdspolitiker säkert inte tycker att det är något att satsa överdådigt mycket pengar på. De ansvariga inom sjukvården har säkert fått instruktioner från samtliga PK-korrekt feministiska finansministrar det här landet haft, att försöka spara in så mycket det går av pensionsutbetalningarna genom att låta svenska män dö en för tidig död. Kjell Olof Felt överlevde sin svåra PC, men han fick säkert via sedvanlig gräddfilsåkning den snabbaste och bästa tänkbara behandlingen av landets främsta på området.
Men visst, dödligheten i PC har ju minskat kraftigt, har för mig att dödligheten nu ligger på runt 50% mot att det för kanske 20 år sedan var hela 90% av de drabbade som dog av sjukdomen ifråga.
Googlade på "pappografi" och fick upp en del skämtteckningar på Wikipedia visandes hur manslemmen klämdes fast på samma sätt som kvinnobrösten - aj,aj,aj! Benämningen "Pappografi" är enligt Wikipedia en humoristisk maskulinisering av mammografi.
Ja, nu görs ju inte prostataundersökningarna på samma sätt, som tur är. Det är väl först PSA-prov(blodprov) och därefter vävnadsprover från prostatan som utgör undersökningsförfarandena.