måndag 31 maj 2010

Mona Sahlin på valturne i Irak

Mona Sahlin, sossejävlarnas partiordförande ska inleda eller har redan inlett sin valturne med att åka till norra irak till det som av kurderna kallas för "kurdistan" detta för att besöka sitt systerparti, det kurdiska socialdemokratiska partiet PUK.
Varför åker Mona Sahlin till "kurdistan" på valturne när det är val till riksdag, kommun och landsting i Sverige kan man undra.
Ja, olyckligtvis så finns det ca 120000 bokförda irakier i Sverige varav de flesta är kurder, många av dem har tyvärr också rösträtt här i Sverige och kan till och med(hur hemskt det än är) väljas som ledamöter till den svenska riksdagen. (Ett sådant exp är Mhemet Kaplan, riksdagsman för Miljöpartiet. Mhemet K är just nu ombord på den konvoj av skepp som påstås ska undsätta den palestinska befolkningen med livsförnödenheter(kan det vara vapenpåfyllning mån tro) på den av terorristklassade hamaz kontrollerade gazaremsan.)
Åter till Monas besök i "kurdistan". Men varför besöker Mona Sahlin inte dessa kurder här i Sverige, ja det kan ju inte vara på annat vis än att åtskilligt många av de i Sverige bokförda/mantalsskrivna kurderna också bor och lever i "kurdistan" med hjälp av svenska skattebetalares surt inbetalda skattekronor, därav Monas valboskapsturne i mellanöstern - FY FAEN!

Ja, man undrar hur länge sossejävlar och annat svensk partipack ska få fortsätta sin antisvenska agenda. Ja, man kan bara hoppas att Mona stannar kvar där borta på ett eller annat vis, hon kan väl pröva på att prya som haremsdam hos någon av kurdledarna vilket borde vara en fin livserfarenhet för Mona då hon tycker att den muslimska kulturen är så fantastisk och överlägsen vår livsstil. Ja,(livsstil) för man kan ju inte skriva att vi har en svensk kultur då den enligt Mona och den nuvarande uttalade turkietälskande svenske statsministern bara består av töntigheter som dans kring midsommarstången, raggare, sill, nubbe, Lasse Stefans, Vasaloppet, naturdyrkan, miljövård, sportfånar, svennerasister, nobelpris, barnboksförfattare, musikkompositörer, Volvo, Scania, läkemedelsindustrier, fackföreningar, välgörenhetsorganisationer, socialförsäkringar, A-kassa osv i all oändlighet - detta ska ställas mot den av Mona Sahlins älskade och favoriserade muslimska kulturen som bara kan erbjuda sina undersåtar elände, elände och elände och det i all framtid.
Mona, skit på dig!

Inga kommentarer: