söndag 12 juli 2020

12 MIN MED HANS JENSEVIK OM ETT SVERIGE I KRIS - KORRUPTA THE SIX(S+MP+C+L+M+KD) STYRS AV MUSLIMSKA BRÖDRASKAPETS 20 RIKSDAGSMANDAT - EN RÖST PÅ KORRUPTA S+MP+C+L+KD+M ÄR LIKA MED EN RÖST PÅ MUSLIMSKA BRÖDRASKAPET

Hans Jensevik berättar i denna video om ett Sverige i politisk, ekonomisk och demografisk kris. Vi får veta hur korrupt de SEX SVENSKA RIKSDAGSPARTIERNA S+MP+C+L+KD+M = "THE SIX" agerar mot det svenska folket då de skamligt förödmjukade bjuder över varann i att vara tokliberala i migrationsfrågan - detta, allt för att kunna räkna in de 20 svenska riksdagsledamotsmandat som MUSLIMSKA BRÖDRASKAPET har kontroll över.

Anledningen till att det inte blev någon ny stramare MIGRATIONSÖVERENSKOMMELSE mellan de svenska riksdagspartierna nu sommaren 2020 är att ingen av de sex partierna i "THE SIX" vill stöta sig med MB. Så, i realiteten är det MUSLIMSKA BRÖDRASKAPET som styr den svenska migrationspolitiken.

Hans Jensevik ger oss några högst oroande siffror om hur framtidens Sverige kommer att utvecklas om inget radikalt görs för att stoppa massmigrationen till Sverige från dystopiska Mellanöstern och  Afrika.
I Sverige finns det idag ca 1,2 miljoner muslimer varav ca 600 000 av dem har rätt att rösta i riksdagsvalet 2022. Jo förstås, det hinner såklart(hemska tanke) att under de kommande två åren fram till riksdagsvalet 2022 bli ytterligare några hundra tusen riksdagsröstberättigade muslimer om den nu gällande migrationspolitiken får fortsätta att gälla. Detta är ytterligare en anledning till att de SEX SVENSKA RIKSDAGSPARTIERNA S+MP+C+L+KD+M JOBBAR HÅRT med sin TEATERFÖRESTÄLLNING: den T-föreställningen där de via SVT, SR och MSM-media försöker lura svensken, ATT TRO, att de(THE SIX) inte kan enas i den för Sverige och svenskarna så ödesdigra migrationsfrågan - alltså, DE VILL INTE då de hellre håller sig väl med MUSLIMSKA  BRÖDRASKAPET än med det svenska folket!

DEMOGRAFISIFFROR: Den svenska urbefolkningen  kommer att vara i MINORITET omkring år 2043!
MUSLIMERNA kommer att vara i majoritet ca år 2050. Efter år 2050 blir Sverige då troligtvis en ISLAMSK TOTALITÄR POLITISK-TEOKRATISK DIKTATUR TYP IRAN!
FY FAN x OÄNDLIGT!

Ovanstående scenario får på inget vis bli en realitet så det måste till en högst radikal omläggning av den svenska migrationspolitiken till en NOLLVERSION där också nödvändigheten av återvandring i stor skala blir reale. Ett dylikt snart framtidsscenario kommer att kräva att det svenska folket omgående vaknar upp och inser att de måste RENSA den svenska riksdagen från de PARTIER/SEKTER som nu idag och tidigare har möjliggjort att en utifrån kommande totalitär politisk ism gömd bakom en religiös fasad/kuliss kan ta över/erövra Sverige.





Inga kommentarer: