lördag 4 juli 2020

MÖNSTERÅSBLOGGEN vs KONSPIRATIONSTEORIER ang DEN sk "RYSKA REVOLUTIONEN"

I ett av Mönsteråsbloggen och redaktören Jonny Nilssons senaste blogginlägg "Drev istället för argument" framför jag i en kommentar att den sk "Ryska revolutionen" Okt 1917 var en "Judisk statskupp" finansierad av välkända personer ur den tidens finanselit(exv Jacob Schiff, J D Rockefeller mfl) med adress Wall Street. Jag framför också att det fanns europeiska stater som också var intresserade av ett nytt styre i Ryssland, exv Tyskland som med mångmiljonmutor(5 miljoner i guld) tog hjälp av den landsförvisade Lenin för att i den snara framtiden få till ett kommande fredsavtal(Brest-Litovsk -WW1) med Ryssland, detta för att kunna fokusera på sina krigsansträngningar längs Västfronten.
Jonny Nilsson avfärdar det jag framfört som rena "konspirationsteorier", dock finns det god dokumentation och vittnesmål ang det stora judiska engagemanget i den sk "Ryska Revolutionen".

I en svarskommentar ger jag Jonny Nilsson några väl kända exp på det jag framfört, dock vill inte M-ås-bloggens red tillåta publicering av den kommentaren - förmodligen känner JN att mina i den kommentaren lämnade uppgifter är allt för avslöjande fakta ang de amerikanska och de ryska judarnas inblandning i den statskupp som ägde rum i Ryssland i Okt 1917.

American Intelligence Service samt The Times korrespondent Robert Wilton rapporterar 1919, 1920 hur de första Sovjetiska regeringarna och Högsta Sovjet var beskaffade till antal ledamöter, etnisk härkomst och hur judarna dominerar i dessa två maktcentra.
Exp på uppgifter ang judarnas dominans i det tidiga Sovjetunionen:
- Den första Sovjetiska regeringen har till 85% judiska ledamöter.
- Högsta Sovjet år 1919 består av 388 ledamöter, 371 av dem är judar.

I kraft av sin överrepresentation i Regering och Högsta Sovjet kan judarna besluta om att all "antisemitism" ska stämplas som "kontrarevolutionär statsfientlig" verksamhet, därmed var "antisemitism" kriminaliserad i Sovjetunionen.
I dagens Europa kan man se att ett liknande lagscenario är på G, exv i Tyskland.

Den judiska maktdominansen i Sovjetunionen varade fram till omkring 1948, man kan därmed anse att monsterunionen/staten Sovjetunionen i det mesta var en judisk skapelse. Kännetecknande för den här tiden var att lynchmobbiga domstolar terroriserade befolkningen, dömde godtyckligt miljontals "ryssar" till döden eller till en långsam död i "Koncentrationsläger"(senare GULAG). Ja, hela våldsskalan praktiserades och det oftast på det mest brutala barbariska sätt man kan tänka sig.












Inga kommentarer: