onsdag 15 juli 2020

FORTSATTA TRAKASERIER MOT MIG OCH MIN MOR PÅ HAGAGATAN 4A

I kväll(Tisdag 14/7-2020) vid 21:40-tiden var det dags för ytterligare trakasserier mot mig och min mor, detta utfört av de invandrarungdomar som bor i grannlägenheten. Deltagande var också tre kompisar till de två grabbar som vi bor granne med. Från ca 20:30 och fram till ca 21:30 var det livat värre i grannlägenheten, något dunkades hårt i golv och väggar samtidigt som det hojtades och applåderades vilt.

Vid 21:30-tiden flyttas dunkandet och hojtandet ut i trappuppgången på våningsplan 3, jag ställer mig vid lägenhetsdörren och kikar ut i trapphuset genom tittoptiken. Det som orsakat det idoga hårda dunkandet i grannlägenheten är förmodligen den basketboll som grabbarna nu lattjar med ute i trapphuset, kan också se att man även har en fotboll med sig och som även den studsas i trappgolvet, man är rejält högljudda. Vid ca 21:40 avbryts bollövningarna i trapphuset, kan se och höra att man konfererar om något, språket som används är inte svenska. Ser att grabbarna som bor i g-lägenheten ställer sig i dörröppningen medans de andra tre positionerar sig i trapphuset. Två av dem ställer sig i trappan medans den tredje ställer sig framför vår lägenhetsdörr och tittar in i tittoptiken, han står så i ca 10 sek, därefter ringer han hårt på vår dörrklocka två ggr, de tre flyr nedför trapporna i vild flykt. De två grabbarna i grannlägenheten smäller snabbt igen sin dörr.

Jag kan tyvärr inte ge mig ut i trapphuset direkt då jag bara har kallingar på mig, har tränat och är svettig efter 5x100 armhävningar och 200 knäböjningar. Jag tar på mig en t-shirt, kan då höra att grabbarna i grannlägenheten har kommit ut i trapphuset igen, kan se att den ene av dem går mot vår lägenhetsdörr. Jag slår upp dörren vilket överraskar grabben, han retirerar snabbt bakåt, jag frågar vad fan de håller på med och varför de trakasserar oss - jag får inget annat svar än att "vi/jag bor här".
Jag är rejält förbannad och säger det att även om de bor i det här huset så ger det dem inga speciella rättigheter till att föra oväsen och att trakassera sin grannar bara för att de är invandrare, kanske ensamkommande sk barn och bor i det här huset.

Ca 21:50 kommer den kvinna som jag då och då ser går in och ut i grannlägenheten. Jag vet inte vad hennes funktion är, dock ser hon ut att vara alldeles för ung för att vara mor till de här två grabbarna varför jag har en misstanke om att grannlägenheten är ett sk ensamkommandeboende.

Det är ju FAN I HELVETE att efter att ha bott här på Hagagatan 4A i 46 år i lugn och ro i "Mönsterås tystaste trappuppgång" som en tidigare svensk granne, RH, uttryckte det, FIH att man nu ska tvingas att ha grannar som ser det som sina rättigheter att föra oväsen och trakassera mig och min mor.
Kan tänka mig att det finns invandraraktivistiska svennar och svennor i m-ås som stöder och uppmuntrar de här grabbarna, ja, man vet ju vad center-sossepacket mfl andra partier och div suspekta bistånds-org har för agenda i massmigrationsfrågan och hur de bortser från de enorma problem som kommer med den galenskapen - inte minst enorma budgetunderskott i de flesta av Sveriges kommuner.

Jag har ringt Trygghetsjouren och anmält det skedda, de ska rapportera till MB AB.
Jag kommer att ta kontakt med MB AB vilket jag även gjorde efter förra veckans trakasserier.



Inga kommentarer: