fredag 6 augusti 2010

Läs i DN om bidragsfuskande invandrare

Läs DN:s artikel om hur ett antal invandrare lurat det svenska folket på minst 75 miljoner sek genom bedrägerier mot Försäkringskassan.
Länk: http://www.varjager.wordpress.com/
En allt mer svällande LSS-bidragshärva håller nu på att redas upp av polis och försäkringskassa i Halland. Säkert kommer bedrägerihärvan att svälla än mer då det med all säkerhet finns fler LSS-bolag drivna/ägda av ytterst kriminella personer.
De personer som utreds i den nu pågående bedrägeriutredningen är alla invandrare vilka har kontaktats av ägaren(invandrare) till det aktuella assistansbolaget, ävenså läkarna som skrivit de intyg som Försäkringskassan grundat sina LSS-utbetalningar på är invandrare.
Då det blir allt mer vanligt att invandrare gör karriär inom det svenska samhället privat, statligt, kommunalt och landsting så kommer också bedrägerierna och korruptionen att öka katastrofalt i omfång, till en sådan omfattning att det svenska folket kommer att bli totalt ekonomiskt ruinerade, blottlagda och berövade sina genom mer än ett sekel surt inbetalda hundratusentals skattemiljarder. Denna av vp, sossejävlar och folkpartistjävlar och numera också moderater och centerpartister importerade korruptionskultur betyder för svenska folket, kraftigt sänkta pensioner eller det mest troliga, inga pensioner alls, ingen allmän sjukvård, ingen äldreomsorg, ingen A-kassa, ingen sjukpenning, inga barnbidrag, inga förtidspensioner mm - ja, allt det som svenska folket idogt och under stora försakelser byggt upp för framtida behov kommer inom de närmaste årtiondena helt att ha raserats av de förbannade politikerasen uppbackade av de ekonomiska makthavarna/påtryckarna i Sverige och omvärlden, ja det brukar omnämnas som "den nya världsordningen" med säte i FN - förbannat vare FN och svenska politiker!

Inga kommentarer: