tisdag 17 augusti 2010

De kristna i Jönköping har vikt sig för islam

Jönköping, känt som Smålands Jerusalem, känt som Sveriges frikyrkliga högsäte och som man då skulle kunna tro, en stad, där muslimer knappast skulle ses på med välvilja. Och än mer, inte ges tillfälle att besmitta och förstöra svenska skolbarns vardag och liv med sin totalitära teokratiska politiska religion, ISLAM - FY FAN!

De KRISTNA QUISLINGARNA(främst då den svårt religiösextremistiska sammanslutningen, BRODERSKAPARNA bestående av 30 SOCIALDEMOKRATISKA RIKSDAGSLEDAMÖTER) i Sverige och i Jönköping ser i islams utbredning i Sverige en gyllende chans till att åter göra Sverige till ett än mer religiöst HELVETE än det någonsin varit under de senaste gångna 1000 åren - ett SVERIGE styrt vardag som helg av kristna och islamska lagar, påbud, helger, böneutrop, klockringningar och div förbud mot än det ena som det andra.
NEJ TACK och FY FAN för det nygamla tokreligiösa Sverige som nu växer sig allt starkare med hjälp och 100% bistånd från TOKJÄVLARNAS TOKJÄVLAR i RIKSDAG OCH REGERING.

LÄS VAD PI(Politiskt Inkorrekt) skriver om den totalttok degenererade regelsamling som politikerna och tjänstemännen i JÖNKÖPNIG:s stad/kommun har författat gällande för islam:s utövare med skolgång i Jönköpings skolor.
Länk:http://politisktinkorrekt.info/2010/08/16/jonkopings-kommun-har-vikt-sig-helt-för-islam

Inga kommentarer: