onsdag 30 september 2009

KronVictorias nya handväska

Victorias nya handväska av märket "Hermès Birkin" betingar ett pris på mellan 60 000 sek till 123 000 sek. Man måste fråga sig hur fan kan någon vara så pantad att man för en ihopsyd läderbit betalar en pengasumma som i bästa fall motsvarar ett halvt års förtidspension och i sämsta fall närmast ett års förtidspension för en utslagen och kanske sjuk person - detta väskinköp av KV är ett hån mot alla fattiga i Sverige.

Man kan ju undra över vad kläd, sko, väske och smycke innehållet i KV:s garderob kan ha kostat skattebetalarna - säkert åtskilliga miljoner sek - det är faen i mig helt bisarrt.

Men visst, på den i går avslutade auktionen där Ingemar Bergmans efterlämnade lösöre inbringade ca 18 miljoner sek var någon pengastinn person beredd att betala 1 mille för några speltärningar eller möjligen var det schackpjäserna från filmen "sjunde inseglet", man betalade också ca 100 000 sek för IB:s gamla stereoanläggning, 11 tusen för hans papperskorg av rotting - rena galenskaperna i klass med KV:s väsk inköp.

2 kommentarer:

Jimmy sa...

Överhetsidioti och snobberi av högsta rang.

Bert sa...

Bra formulerat Jimmy!

KronVictoria är ju förstås som alla andra fruntimmer svag för exklusiva utsmyckningar och sådant som ger status. KV:s sessasyrra Madelene och alla deras överklass väninnor har ju ägt en sådana HB-väskor långt innan KV så man får ju ha lite förståelse för att KV varit rejält avundssjuk och till sist inte kunnat motstå frestelsen att inhandla hanväskornas RR - KV är ju härmed bevisad inte mer än människa och kvinna behäftad med div svagheter och ofullkomligheter trots sin upphöjda position.