måndag 19 oktober 2009

Blogg att rekomendera http://ingero.blogspot.com/

Har i dag till min blogglista lagt till bloggen (http://ingero.blogspot.com/)

Anledningen till att jag vill uppmärksamma eventuella läsare av min blogg om Johan Ingerö:s blogg är ett inlägg som handlar om CENSURERAD YTTRANDEFRIHET.
Johan:s inlägg belyser hur djupt ner i religionsskiten det här landet åter igen har sjunkit när en svensk offentlig institution "NOBELMUSÈET" har låtit en ISLAM-fanatiker imamen Abd al Haqq Keilan(tidigare Leif Karlsson) censurerat NOBELMUSÈET:s egna utställning HANDLANDE om just YTTRANDEFRIHET.
Imamen Abd al Haqq Keilan visar att han inte respekterar den svenska yttrandefriheten i och med hans medverkan i CENSURERANDET av NOBELMUSÈET:S utställning om just yttrandefrihet - ja, och vem har bett honom att bli censor, jo SÄPO på uppdrag av riksdagen och departement.

Det av NOBELMUSÈET och imamen Abd al Haqq Keilan censurerade verket är filmen "SUBMISSION=UNDREKASTELSE"(ordet ISLAM har betydelsen "UNDREKASTELSE"), upphovsman till filmen är den av en ISLAMFANATIKER år 2004 mördade Holländaren Theo van Gogh.
Det här ytterst sjuka ingreppet i svensk YTTRANDEFRIHET är fullt jämförbart med hur SVERIGE böjde knä för Nazist Tyskland på 1930 och 1940-talen, nu upprepar det här förbannade fega landet knäböjandet för en religion(ISLAM)och dess utövare i SVERIGE.
Åter igen har en religionen/ism tvingat på svenska folket tvångströjan, förr var det KRISTENDOMEN, NAZISMEN och KOMMUNISMEN - nu ISLAM.

FY FAN, vilket jävla kräkäckligt land man är född i, återigen, FY FAN!

2 kommentarer:

Jonny sa...

Hade det gällt något kristet så hade man visat det utan skrupler. Minns Ecce Homo-utställningen som tvingades på kyrkorna. När då kristna protesterade och tyckte att det var fel att visa homo-porr i kyrkorna så blev de hånade. Men religioner värderas visst olika. Vad gäller kristendom är det ok att trampa på. Vad gäller Islam är det inte ok.

Och så har vi Mona Sahlin som aldrig missar ett tillfälle att med darr på rösten förbanna alla svartrockar i svenska kyrkan, samtidigt som hon tar på sig slöja och niger vackert för imamer som står ljusår ifrån svartrockarna.

Bert sa...

Visst är det så att religioner värderas/behandlas olika av maktetablisemanget. Som jag i en tidigare kommentar har påpekat så blir en religion inte stor och framgångsrik om det inte finns värdsliga makthavare som ser makt och rikedomsfördelar med en ny religion.

Vad kan det då vara för möjligheter som fram för allt SOSSESEKTEN ser med införandet av den islamska läran i Sverige och Europa - som vi vet är islam en både religiös och politisk totalitär ism fullt jämförbar med Kommunism, Facism och Nazism. SOSSESEKTEN vill helt enkelt ha en tillräkligt stor, hängiven och lättantändlig pöbelhop att skrämma svenska folket med på samma sätt som Kommunisterna hade KGB, Nazisterna Gestapo osv.

Varför vill då SOSSESEKTEN i Sverige och SOSSESEKTERNA i de övriga Europeiska länderna skräma och hota sina innevånare med fanatiska och våldsamma Islam tillbedjare.
Jo, den europeiska SOSSESEKTEN har länge haft en dåld agenda där planen är att Europa ska bli ett EU-Arabia genom låta länderna i Mellersta Östern och staterna i Nord Afrika bli Eu-melemmar, man vill alltså skapa en supermakt främst som motvikt till USA, Kina och Indien.

De allra flesta europer vill inte se ett sådant Eu-Arabia, men för att göra detta möjligt måste SOSSESEKTEN se till att tillräkligt många araber/muslimer invandrar till de europeiska länderna för att på så sätt kunna hota den europeiska befolkningen till tystnad och underkastelse.

Det är detta hot från Islam och SOSSESEKTEN vi nu kan se allt mer av i Sverige, som exv censuren av NOBELMUSÈETS utställnining om YTTRANDEFRIHETEN -
Mona Sahlin:s nigande i slöja för det Islamska prästerskapet - allt fler husmuslimer i de svenska politiska partierna som exv i Centerpartiet där ISLAMISTEN Mahmoud Aldebe kandiderar till riksdagen för Centerpartiet.
M Aldebe är förespråkare för införandet av SHARIALAGAR i Sverige för i Sverige boende muslimer.
M Aldebe lierar sig också med de mest fundamentalistiska islamska grupperna i Sverige, dessa grupper vill ta makt med andra medel än de demokratiska.
M Aldebe är alltså en person som inte omfattar FN:s grundläggande axiom om männskliga fri och rättigheter och att dessa ska gälla alla och alltid.
Så här långt har det alltså gått här i Sverige att de av det svenska folket valda riksdagspartierna nu helt öppet torgför islamister till den svenska riksdagen.

Stackars svenska folk, vad ont haver ni gjort för att drabbas av sådant helvetes elände!