fredag 9 oktober 2009

Vandringssägen eller rena rama sanningen

I veckan som gått har det på tablioidtidningarnas löpsedlar visats bilder på tre FÅR som en PIZZERIAÄGARE i Tidaholm förvarade livs levande i PIZZERIANS lokal för oförpackade livsmedel.
Rester av ett slaktat fjärde får påträffades också vid inspektionen i denna lokal.
Nog för att man hört om att pizzeriornas ägare använder kött från råttor, duvor, kött från självdöda grisar mfl otrevligheter i de pizzor man serverar till oss svenskar.
Typ ovanstående har ju alltid förklarats vara vandringssägner, undras vad de snuskiga PIZZERIORNAS vänner och beskyddare kommer att ge för förklaring i detta fallet - förmodligen väljer de att vara tysta som möss och försöka tiga ihjäl detta fallet.

Under sommaren gjordes det i Hallands Län en omfattande snuskinspektion av samtliga PIZZERIOR i länet. Av ca 50 PIZZERIOR var det bara en (1) som fick godkänt.
En liknande inspektion gjordes för några år sedan i Östergötland, resultatet därifrån var något bättre där tre (3) av ca 50 PIZZERIOR fick godkännt.
Det är på tiden att det även i Kalmar Län görs en omfattande snuskinspektion på länets PIZZERIOR - är övertygad om att resultatet skulle bli som i de län jag har omnämt i detta inlägg.

Inga kommentarer: