onsdag 21 oktober 2009

Hur fan in i he... 336 000 svart från socialen

En sk flyktingfamilj som fått avslag på sin asylansökan och som det dessutom finns avhysningsbeslut på/om har under ett års illegal vistelse i en svensk kommun fått ut 336 000 sek i svartbidrag. Hur kan det vara möjligt för en kommunal tjänsteman/nämd att besluta om att socialbidrag ska betalas ut svart trots att familjen inte har rätt att vistas i landet och dessutom skulle ha varit avhyst för mer än ett år sedan.
Hur många sådana här fall finns det i Sverige, ingen vet, troligtvis finns det åtskilliga tusentals fall där svenska kommuninnevånares pengar gladeligen försnillas av socialtjänstemän och socialnämder i detta det mest korkade av länder - Sverige!

Hur stor årsinkomst måste en svensk familj ha för att få ut 336 000 sek netto/år i handen eller 28000 netto i månaden - jo, 440 000 brutto/år.
Nu är ju inte detta någon ovanligt hög inkomst för en svensk normalfamilj där det finns två inkomster, en familj där båda är dagarbetande industriarbetare ligger bara snäppet högre, men då får de arbeta för sina pengar. När svenska familjer sedan kanske blir arbetslösa sjunker deras inkomster från A-kassa långt under socialbidraget som invandraren får. För att en svensk ska få socialbidrag måste han först avyttra sina ägodelar och leva på de pengar man får in på detta. Ofta blir konsekvensen den att den svenska familjen splittras - det verkar vara SOSSESEKTENS avsikt att bryta ner de svenska familjerna till förmån för invandrade sådana.

Jag har kollat i skattetabell 29/2009 kolum 3 gällande en månads bruttoinkomst om 37001 sek minus skatteavdrag vilket avrundat ger 28000 sek/mån och 444 000 brutto/år.
Inte undra på att så många så kallade ekonomiska-flyktingar försöker ta sig till Sverige när så generösa bidrag delas ut, och det även det till personer som vistas illegalt här i landet - när ska vansinnet ta slut!

5 kommentarer:

Jimmy sa...

Ja du!!! Inget ska väl sluta att förvåna.Vakna upp trälar innan det är försent eller det kanske redan rent av är det.När dylika ting plockas fram blir man kallad främlingsfientlig.

Bert sa...

Jadu, det finns ingen hejd på sossegalenskapen.
Svenskens lott i livet är att arbeta, betala världens högsta skatter, detta för att sossesekten ska kunna dela ut svenskens surt inbetalda skattekronor till omvärlden.

Och som jag tidigre skrivit, sossejävlarna drar sig inte för att stjäla ur pensionärernas pensionsfonder, hela 800 miljarder ska var stulet av sossepatrasket.
Den senaste stölden från pensionärerna genomfördes av försäkringsbolaget FOLKSAM (eller mera passande FOLKSKAM) när de egenmäktigt halverade det begravningsförsäkringsbelopp som försäkringstagarna tecknat avtal om och i dom flesta fall under många år betalat för i tron att de skulle kunna få en anständig begravning, nu blir det istället en fattigbegravning om ens det - fy fan för sossejävlar!

west sa...

Ja du Bert. Det är alltså till såna som dig mina skattepengar går. Usch!

Bert sa...

Ett fegt KRYP med nicket "west" beklagar sig över att hans skattepengar går till att föda mig.
Ja, om nu kräket bakom nicket "west" tycker att det är "Usch!" att behöva bidraga till min försörjning, men OK! att ösa skattepengar över kriminella ekonomiska lycksökare från all världens länder så får han väl tycka så, det råder ju åsiktsfrihet i detta landet, ännu en tid.
Däremot skulle kräket "west" gärna se att "sådana som du"(jag)var belaggda med åsikts och yttrandeförbud och att vi inte skulle tillföras pengamedel möjliggörande livsuppehälle.
Vem nu nicket "west" än är så är han/hon något(troligen sosse)som borde transporteras ut från detta landet i boskapsvagn.

Jimmy sa...

Bara sorgeligt att fän inte står upp för sin åsikt,utan anonymiserar sej.En sosse kännetecknas av att gå i överhetensband och sitter mer än gärna på två stolar.